Hevold Group
Hevold Group

Hevold Group / Flyfrakt

Flyfrakt

Flyfrakt

Hevold Group tilbyr flyfrakt til og fra alle verdens kontinenter. Når tid og sikkerhet betyr mest.

I Hevold Group tilbyr vi flyfrakt til og fra alle verdens kontinenter. Gjennom vårt globale nettverk av speditører sikrer vi rask levering fra dør til dør. Enten det haster med å få varene raskt frem eller du er mer fleksibel på tid og foretrekker flyfrakt, tilbyr vi tilpassede alternativer for å imøtekomme alle dine behov.

Flyfrakt gir en rekke fordeler for effektiv varetransport. Først og fremst er det en rask og trygg transportmetode med lav risiko for uhell eller skader underveis, som er spesielt viktig ved transport av verdifulle varer. Flyfrakt gir også mulighet for fleksible løsninger med tanke på fremføringstid, destinasjon, varetype og alternativer med reduserte CO2-utslipp.

Vårt datterselskap Norair har spesialisert seg på flyfrakt i 60 år. Gjennom vårt nettverk kan vi sikre tjenester som overholder gjeldende forskrifter og lokale regler. Dette innebærer blant annet at fraktbrev og dokumentasjons- og fortollingsprosedyrene gjennomføres etter gjeldende regelverk. Vi tilbyr også nasjonal distribusjon via våre spesialiserte leverandører, og kan gi en oversiktlig vareflyt med reduserte logistikkostnader.

Kontaktpersoner

Sigurd Solli Wold

Managing Director Norair AS

+47 63 94 39 61

+47 416 22 229

Eivind Matheson

Operations

+ 47 63 94 39 65

Ahmed Abdulkadir

Operations

+47 63 94 39 62

+47 904 13 654

Kontakt oss

Contact Us
Fornavn
Etternavn
Type frakt
Personvern
Nyhetsbrev

Andre tjenester fra Hevold Group