Hevold Group
Hevold Group

Om Hevold Group

Historien til Hevold Group startet i 1967, da Hans Fredrik Høyskel og Leiv Henriksen tok initiativet til å etablere Hevold Shipping. Formålet var å representere rederiet Norddeucher Lloyd som agent i Oslo, og håndtere eksportlasten til morselskapet Høyskel & Wennevold AS, inkludert deres nyinnkjøpte fabrikktråler M/S Kloster. Da Norddeucher Lloyd ble til Hapag-Lloyd i 1970, beholdt Hevold Shipping agenturet. I 2003 ble Hevold Shipping eneagent for Hapag-Lloyd i Norge, og er i dag blant de gjenværende agentkontorene globalt i Hapag-Lloyd systemet. 

Siden starten har Hevold Shipping utviklet seg videre og utvidet virksomheten gjennom oppkjøp av Searunner Shipping og Norair Forwarding. I 2018 ble Hevold Group etablert som morselskap for gruppen, og Hevold Shipping, Searunner Shipping og Norair er i dag datterselskaper som sammen tilbyr multimodale transporttjenester av høy kvalitet. 

I dag drives Hevold Group av tredje generasjons eiere, både gjennom eierselskapet Høyskel Holdig (tidl. Høyskel & Wennevold) og gjennom operativ ledelse. Vår visjon er å være den ledende norske tilbyderen av høykvalitets multimodale transportløsninger. Med et dedikert team på 40 kvalifiserte ansatte står vi klare til å imøtekomme alle dine transportbehov. 

Hevold Group er en pålitelig og kompetent partner med et omfattende nettverk av internasjonale samarbeidspartnere gjennom WACO- og WCA-nettverkene. I tillegg har vi langvarige samarbeid med Atlantic Forwarding AG og Hapag-Lloyd. Som kunde hos Hevold Group kan du være trygg på at vi transporterer og tar hånd om dine verdier – hele veien frem. 

1967

Hevold Shipping etableres for å drive agent-virksomhet for rederiet Norddeutscher Lloyd (NDL) og håndtere eksportlast for morselskapet Høyskel & Wennevold AS, samt drift av fiskefabrikkskipet M/S Kloster.

1970

Rederiet Norddeutscher Lloyd blir til Hapag-Lloyd.

1970

Norair etableres og blir en av de første norske selskapene som tilbyr tjenester innenfor flyfrakt. 

1988

Searunner Shipping etableres for å drive sjøfrakt fra Asia til Norge.

1992

Hevold Shipping kjøper majoritetsandelen i Searunner Shipping, og starter med import fra Asia i samarbeid med Atlantic Forwarding AG.

2002

Hevold Shipping overtar 100 % av aksjene i Norair for å utvide sitt forretningstilbud til å omfatte fly, farlig gods og generell frakt.

2003

Hevold Shipping blir eneagent for Hapag-Lloyd rederiet i Norge.

2004

Norair blir valgt som eksklusiv representant i Norge av WACO-nettverket, verdens ledende uavhengige globale nettverk for godshåndtering og logistikk.

2011

Hevold Shipping blir medlem av WCA Projects, et verdensomspennende nettverk av uavhengige speditører med kvalifiserte logistikkpartnere over hele verden innen prosjektlast.

2018

Hevold Group etableres som morselskap for shipping-selskapene Hevold Shipping, Searunner Shipping og Norair.

2020

Tredje generasjon eiere overtar ledelsen og styringen av selskapene i gruppen, med mål om å modernisere selskapene til å møte morgendagens utfordringer.

2021

Endringsprosjektet MoDig23 etableres med mål om full modernisering og digitalisering av administrativ- og operasjonell drift innen utgangen av 2023.

2023

Endringsprosjektet MoDig 2023 ferdigstilles ved årsskiftet og gir Hevold Group helt nye muligheter for integrasjon og samarbeid med leverandører og kunder.

2024

Nytt styre i Hevold Group tiltrer fra andre halvår. Administrerende direktør Herman Høyskel går over i rollen som arbeidende styreleder etter å ha ledet selskapet siden 2020. Målet er et profesjonelt styre som kan støtte ledergruppen og bidra til videre fornyelse for å sikre posisjonen til Hevold Group i det norske markedet.

Kontakt oss

Contact Us
Fornavn
Etternavn
Type frakt
Personvern
Nyhetsbrev